video & vlog training

Rome

6 – 9 november 2020

Video’s maken. Vloggen. Bijna iedereen doet het tegenwoordig. Of wil het doen. Voor je zichtbaarheid. Voor de groei van je bedrijf. Want video is ‘booming.’

Jouw klanten leren je kennen via je video. En haken direct in… of af!

Want – hoe doe je het goed?

 • Hoe kom je professioneel over, zonder afstandelijke deskundige, of juist konijn-in-de-koplampen te zijn?
 • Hoe raak je mensen met je verhaal?
 • Hoe kom je krachtig en tegelijkertijd sympathiek over?
 • Wat communiceer je met je stem en je lichaamstaal?
 • Hoe zet je jouw video’s slim in? Welke strategie volg je?

Net als veel anderen, kun je daar vast hulp bij gebruiken.
Want, herken je deze excuses:

 • ‘Ik begin er binnenkort aan’ (zeg je al tijden)
 • ‘Ik heb mijn verhaal niet helder’
 • ‘Het kost me zoveel tijd’
 • ‘Ik ben niet zo technisch’
 • ‘Ik vind presenteren heel spannend’

Maar! Video is DE manier om in contact te komen met jouw klanten. En meer en meer een basisvaardigheid voor business men & women-on-a-mission. Laagdrempelig, spontaan, eerlijk. Je trekt precies de goede klanten aan. Klanten die zich herkennen in jouw benadering. Die met jou willen werken.

Daarom organiseren video strateeg Marieke Jansz en jazz singer en presentatie coach Ilse Huizinga deze training voor jou. In Rome!

In dit trainingsweekend worden jouw video-excuses verleden tijd. Je gaat DOEN in plaats van dromen. Je gaat het zelf leren!

Je gaat naar huis met een hele lading vaardigheden én een direct uploadbare video voor je website en social media.

In dit weekend:

 • leer je wat jouw kernverhaal is,
 • leer je hoe je jouw stem en lichaamstaal ten volle inzet,
 • hoe je vol overtuiging presenteert,
 • leer je de technieken en het vinden van het mooiste plaatje.
 • en daar bovenop: leer je editen & ondertitelen,
 • en het toepassen van een slimme video strategie.

Op een droomlocatie! Vlakbij Rome! Bella Roma. Tijdens dit fijne, intensieve trainingsweekend kies jij waar je aan wilt werken. Is dat vooral je zakelijke pitch, je nieuwe vlog of je voorstel video op je website?

Wat?

Je komt tot de kern van jouw boodschap en filmt deze met communicatie expert & video strateeg Marieke Jansz.

Hoe?

Je maakt je verhaal boeiend van begin tot eind – gebruik je stem, je intonatie en je lichaamstaal met singer, vocal coach & international performer Ilse Huizinga.

Concreet

Je gaat naar huis met een krachtige, zelf ge-edite video van een paar minuten waarin jij je verhaal op z’n allerbest vertelt. Die je direct kunt plaatsen op je website en op social media. Plus: je weet hoe je voortaan zelf je video’s maakt. Yes!

Wanneer?

6 – 9 November 2020

Met wie ga je mee?

Ilse Huizinga geeft jou pit in je video. Ilse is zangeres, vocal coach en presentatie trainer en staat bekend als een van de beste jazz zangeressen ter wereld. Ze treedt op van China tot de U.S., van Portugal tot Tsjechië en van Rome tot Lutjebroek. Ze is daarnaast een begenadigd coach.

Ilse weet alles van stemtechnieken en ademgebruik, houding, presentatie en lichaamstaal. Ze helpt je om overtuigend over te komen en geeft je handvatten om zelfverzekerd en ontspannen te zijn.

Met Marieke Jansz ga je de meest heldere en aansprekende versie van je verhaal vinden. Marieke is video strateeg en communicatie expert. Ze helpt een uitgebreide klantenkring om met video hun impact en zichtbaarheid te vergroten. Ook helpt ze (TEDx) sprekers die op een podium hun verhaal gaan vertellen.

Ze leert je met een nieuwe blik naar je verhalen te kijken en leert je daarnaast ook alle stappen van het maken en inzetten van video, van techniek tot marketing.

Je bent even weg van je dagelijkse praktijk en in een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. De sfeer draagt bij aan meer creativiteit en uit je comfort zone stappen. En… op maandag geniet je van een echte Italiaanse cappuccino op een echt Romeins terrasje, want natuurlijk gaan we de laatste dag naar Rome! We love Rome!

Onder de Italiaanse zon, in een decor dat je niet mooier kunt verzinnen. We verblijven in Villa Palazzola, een klooster uit de 13e eeuw, gelegen bij vulkanisch meer Lago Albano, net buiten Rome. Hier geven we ons over aan de eenvoud, rust en regelmaat van het klooster en gaan we de verdieping in. Het schitterende klooster is sober van karakter en zo een ideale plek om geconcentreerd te werken.

Wandel door de prachtige tuin en bewonder onze buurman op stand; de villa kijkt uit op het buitenverblijf van de Paus. De geschiedenis van deze plek gaat nog veel verder terug. Er stond eerder een romeinse villa en naar verluidt kwam Hannibal langs om zijn olifanten hier te laten rusten!

Je bent een getalenteerde man of vrouw, met stevige ambities; een zelfstandige professional. Je wilt je boodschap helder kunnen formuleren en die ook krachtig en overtuigend vertellen. Op een moderne manier. Met video dus. Je werkt het liefst met klanten waarbij er echt een goede match is.

Of, je bent in loondienst en wilt leren hoe je vlogs kunt inzetten om allerlei vormen van communicatie in je organisatie aantrekkelijker, moderner en effectiever te maken. Je snapt dat er met video een wereld te winnen is.

Of, je wilt je presentatie skills aanscherpen en je begrijpt dat video opnames je leerproces enorm zullen versnellen.

Voorafgaand aan onze reis naar Rome plannen we een kort online kennismakingsgesprek met je, om jouw doelen en wensen te bespreken.
Zo zijn we allemaal op en top voorbereid om mooie resultaten te boeken in Italië.

Ruim voordat we vertrekken, krijg je een uitgebreide mail van ons met tips en een materiaallijst. Omdat je gaat filmen, is het bijvoorbeeld handig als je een klein statief tot je beschikking hebt. Er zijn verschillende op de markt die aangenaam geprijsd zijn. Eventueel kun je prima filmen met je mobiel op selfiestick.

Vrijdag

Je komt in de middag aan in Villa Palazzola en maakt kennis met iedereen tijdens het diner. Daarna bereiden we je voor op het trainingsweekend.

Zaterdag

We trainen de hele dag, met een onderbreking voor uitgebreide lunch en diner. Optioneel: na het diner zien we elkaar in de prachtige kapel, voor een serie stemoefeningen. Heerlijk galmen!

Zondag

Weer een mooie trainings- en praktijk dag voor de boeg, met natuurlijk tijd voor een uitgebreide lunch en diner. ‘s Avonds heb je jouw video of vlog af, dat vieren we met een glaasje prosecco!

Maandag

We pakken de koffers en gaan rond 10.00 uur naar Rome voor een dagje sightseeing, al dan niet op eigen gelegenheid. Rond 16:00 of 18:00 uur zul je naar het vliegveld gaan voor je terugvlucht. Tenzij je er een paar daagjes aan vastplakt!

De VIDEO & VLOG training kost € 995,= excl BTW.

Het is een zakelijke training, dus deze studie kosten zijn uiteraard grotendeels fiscaal aftrekbaar.

De prijs is inclusief:

 • Twee-daagse training door Ilse Huizinga en Marieke Jansz op zaterdag en zondag, in een kleine groep van maximaal 10 – 12 personen, dus veel individuele aandacht.
 • Verblijf van 3 nachten in het prachtige klooster Palazzola; in een 1-persoons kamer en suite.
 • Vol pension: ontbijt, 3 – gangen lunch, 3 – gangen diner inclusief wijn
 • Transfer heen op vrijdag op de door ons aanbevolen vlucht, transfer naar Rome centrum op maandag.
 • Online intake gesprek om jouw persoonlijke wensen te bespreken
 • Materiaallijst en vragenlijst voor je meest optimale voorbereiding

De prijs is exclusief:

 • Je vlucht. We adviseren je hierin, zodat we zoveel mogelijk en groupe reizen.
 • Je persoonlijke uitgaven in Villa Palazzola, in Rome centrum.
 • Je korte vervoer naar vliegveld Fiumicino op de dag van je thuisreis. We kunnen je hierin uiteraard goed adviseren: er gaat bijvoorbeeld vanaf Station Termini elk kwartier een trein, de Leonardo Express, die brengt je in ongeveer een half uur ter plaatse.

Wanneer weet ik of ik de vlucht kan boeken?

Vanaf het minimum aantal deelnemers berichten wij je over de meest geschikte vlucht. Het ticket boek je vervolgens zelf.

Wat neem ik mee?

 • Je laptop met oplader en/of blocnote
 • Een video camera, met oplader en geheugenkaartjes, connecting snoeren voor je laptop
 • Of: een smartphone met camera. Zorg ervoor dat er voldoende geheugenruimte is op je telefoon.
 • Een selfie stick. Om mooie professionele momenten te vangen.
 • Een klein statief. Je krijgt onze tips hierover in de voorbereidende mail.
 • Casual kleding en zakelijke kleding (voor je professionele video / vlog)
 • Comfortabele schoenen. Heel belangrijk als je ontspannen de leukste buurten van Rome wilt ontdekken of misschien wel de koepel van de St. Pieter wilt beklimmen.

Ik ben zo zenuwachtig als ik een video opneem. Is deze training wat voor mij?

We gaan zeker aan de slag met zenuwen en hoe je die in bedwang kunt houden. We geven mentale en fysieke tips om ermee om te gaan. Ook gaan we veel oefenen, want als je eenmaal over de drempel bent, gaat het al snel een stuk beter.

Waarom is de vlucht en de transfer terug niet inbegrepen?

Ervaring leert dat deelnemers vaak nog wat dagen aan hun reis vastplakken. Dat maakt het voor ons lastig om de boel te coördineren. We laten iedereen graag vrij in die keuze.

Wat hebben Ilse en Marieke met elkaar gemeen?

Je zult het niet geloven, maar ze hebben allebei in een ver verleden… Bestuurskunde gestudeerd. En allebei vonden ze het niet genoeg. Dus Ilse deed er Conservatorium achteraan en Marieke een postdoc opleiding Journalistiek. Geinig he, hoe het leven kan lopen.

Is het alleen maar hard werken, of ook gezellig?

Het is voor ons geen of/of. Het is beide! Video maken en jezelf vrijuit en krachtig presenteren kan niet zonder dat je ook kunt lachen om jezelf, om elkaar, om ons. Dat gaat zeker gebeuren. Kortom, dit weekend in Rome is handen uit de mouwen én een geweldige sfeer.

Klinkt super? Even in de repeat. Wat ga je leren?

 • Je leert jouw verhaal helder te formuleren.
 • Je leert te filmen met oog voor het mooie plaatje.
 • Je leert alle (technische) ins & outs van het opnemen van een vlog / video.
 • Je leert te spreken terwijl je echt verbinding maakt.
 • Je leert stem- en ademtechnieken die je helpen ontspannen, vol en energiek te klinken.
 • Je leert welk effect jouw lichaamstaal heeft en hoe je dit kunt beïnvloeden.
 • Je leert editen.

En… tastbaar resultaat: je neemt jouw direct uploadbare video mee naar huis.

De Tiramisu-filosofie!

Heerlijk he, zo’n zalig portie Tiramisu voor je neus? Wist je dat het Italiaanse woord tiramisu letterlijk “trek me omhoog” betekent? (Tirare = trekken, mi = mij, su = omhoog)

Dat is nou precies wat Ilse en Marieke ook van plan zijn. Ze willen jou naar een hoger niveau tillen. En dat is een traktatie voor jezelf!

Wat zeggen onze eerdere deelnemers:

“Van tussen de coulissen naar in the spotlights! De training / coaching van Ilse heeft mij de tools, motivatie en het zelfvertrouwen gegeven om beter (voorbereid) op de voorgrond te treden.
Daarbij was de geweldige serene Romeinse locatie – even weg van de waan van de dag – ook een enorm pluspunt om écht te kunnen focussen op de training.”

Inez Delsing, Parkstad Limburg

“De grote kracht van deze training is de aandacht voor je verhaal en je performance. Je werkt het uit en gaat het DOEN, en gaat met een video die helemaal klaar is naar huis.”

WELMOET BABELIOWSKY, AUTORESPOND

“Leren presenteren van Ilse is niet alleen een hoop lol, maar vooral super leerzaam. Heel knap hoe ze precies weet aan welke knoppen er gedraaid kan worden om iemand beter voor de dag te laten komen.”

Marleen Kuyt, MVO-consultant

“Marieke laat je haarfijn zien op welk goud je zit; welke kennis waardevol is om te delen.”

Marianne Oude Nijhuis, Orthopedagoog

“Marieke brengt je terug naar de essentie. Zonder opsmuk. Naar waar het verhaal om draait, van binnenuit. Daarin ligt de overtuiging.”

CAROLINE VAN GELDER, LOOPBAANCOACH

“Ik had een video cursus geboekt. Ik kreeg: Marieke en Ilse, en een fantastisch klooster! Ik ga niet alleen met heel veel vaardigheden naar huis, maar ook met een geweldige ervaring en fantastische herinnering. Dank jullie wel!”

KIKI GOEDEMONDT, BOOSTCHAMPS

video & vlog training

Rome

November 2020

Betaal met Ideal, Paypal of Creditcard

€ 995,= excl 21 % b.t.w. als je boekt voor 1 april 2020.

Of kies voor een aanbetaling van €595 excl. b.t.w. en voldoe het resterende bedrag

in twee maandelijkse termijnen van €200 excl. b.t.w.

Siiii, ik ga mee!
Door middel van je inschrijving en betaling ga je akkoord met de volgende beknopte algemene voorwaarden:

1. Je deelname is definitief bij je inschrijving en betaling.

2. Je reist op eigen risico. Ilse Huizinga en Marieke Jansz adviseren je een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

3. Bij een eventuele annulering ontvang je geen geld retour, maar kun je wel iemand anders in jouw plaats sturen.

4. Ilse Huizinga en Marieke Jansz zijn niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke toepassing van de tijdens het trainingsweekend geleerde stof, noch voor het ontbreken of niet functioneren van zelf mee te nemen apparatuur.

5. Ilse Huizinga en Marieke Jansz kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of schade van persoonlijke eigendommen, persoonlijke ongevallen, ziekten, vertraging of uitvallende vluchten door natuurrampen of stakingen tijdens deze reis.

Privacybeleid: jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, laat staan doorverkocht.