Summer Singing

meerstemmig (en solo) gospel, pop & jazz zingen

in de Spaanse Pyreneeën

voor beginners tot gevorderden

Week 1: 27 juli – 3 augustus 2019 (nog 1 plaats)
Week 2: 3 – 10 augustus 2019 (VOL)

Er is iets magisch met meerstemmig zingen waardoor je gelijk kippenvel en een gelukzalig gevoel krijgt. Laat staan in een 11e eeuwse kapel met uitzicht op de glooiende Spaanse Pyreneeen.

Plus de Spaanse zon, adembenemende natuur, een schitterende 12e eeuwse pastorie, een heerlijk buitenzwembad en gezellig eten aan lange tafels in de buitenlucht.

Je gaat mee met Ilse Huizinga – organisator, gastvrouw en coach van Summer Singing – een bekende en over de hele wereld actieve jazz zangeres uit Amsterdam. Deze week storten we ons op pop, jazz en gospels, geweldige songs als “Ain’t No Mountain High enough” of “Summertime.”

zangvakantie

Waar is het precies?

We verblijven in de prachtige oude pastorie ‘Rectoria de la Miana’ uit de 12e eeuw, gelegen in een van de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, ten noorden van Barcelona. Zie de rode pin op de kaart.

In het huis bevinden zich sfeervolle en authentieke kamers, met uiteraard eenpersoonsbedden. Onze Nederlandse gastvrouw Eveline verwent ons met heerlijke Spaanse hapjes en drankjes.

Voor wie:

Deze week is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde (koor) zangers / zangeressen die ook wel eens solo willen zingen. Hoeft niet, hoor! Enige ervaring is prettig. Muziek kunnen lezen is niet perse noodzakelijk, wel handig.

Summer Singing - met Ilse Huizinga
zangvakantie
zangvakantie
zangvakantie

Hoe ziet de week eruit?

  • Op zaterdag is de ontvangst vanaf 17:00 uur.
  • Van zondag tot en met vrijdag volg je Ilse’s lessen en workshops tussen 09:30 – 13:30 uur, waarna we zalig lunchen aan lange tafels in de buitenlucht, met duizelingwekkend uitzicht op de dichtbeboste Spaanse Pyreneeen.
  • De rest van de dag ben je vrij om heerlijk te relaxen, te wandelen in de omgeving, je boek te lezen of te ‘lounchen aan de pool’.
  • Voor de liefhebbers zijn er op een aantal avonden solo lessen ingepland, voorafgaand aan het diner.
  • Woensdag is een vrije dag waarop je de omgeving kan verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Dali Museum in Figueres of het prachtige Middeleeuwse Besalu met haar mooie pleinen en indrukwekkende brug. Natuurlijk kun je ook heerlijk luieren op het landgoed van La Miana zelf.
  • Vrijdagavond treden we op in de kapel voor de andere cursisten en gasten op La Miana. Altijd feest!

Veelgestelde vragen:

  • Is het niet heel heet in de zomer? Het kan inderdaad warm zijn, maar omdat we in de dichtbeboste bergen zijn is er vaak een aangenaam briesje en veel schaduw. Daarnaast zingen we in de koele 11e eeuwse kapel en kun je altijd een heerlijke duik nemen in het prachtig gelegen zwembad om weer op te frissen.
  • Wat is de groepsgrootte? Zo rond de 10 mensen, zodat er ruimte is voor jouw persoonlijke vragen / solo.
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor

Wat kost het?

€ 795,-

Inclusief zangcursus, volpension verblijf met 7 overnachtingen op een gedeelde kamer voor 2 personen. Deze week is dus heel geschikt voor vrienden/vriendinnen die graag zingen. Maar ga je alleen; nieuwe vriendschappen worden geboren in weken als deze.
Exclusief reis, extra drankjes, persoonlijke uitgaven, reis- en/of annuleringsverzekering.

Reis:

De reis en transfers regel je zelf. Je kunt goed vliegen op Barcelona of Girona.
Misschien combineer je het wel met een paar prachtige dagen in het altijd betoverende Barcelona, of reis je verder naar het zinderende zuiden.

zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor
zangvakantie meerstemmig zingen koor

Heb je nog vragen?

Mail of bel me!
i.l.huizinga@gmail.com
06 51629673

Summer Singing

Alles duidelijk? Wil je mee?

Super!

Klik onderaan de pagina op de knop van week 1 of week 2 om een aanbetaling van € 360,- te maken (kies voor iDeal, PayPal of credit card) en je daarmee in te schrijven voor Summer Singing. Het resterende bedrag voldoe je in de zomer, ter plaatse. Ilse stuurt je een uitgebreide mail met alle informatie.

Week 1: 27 juli – 3 augustus 2019 – nog 1 plaats

Week 2: 3 – 10 augustus 2019 – VOL

Door inschrijving ga je akkoord met het volgende:

Ilse Huizinga is initiatiefnemer, organisator en workshopleider van deze reis.

Ilse Huizinga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of schade aan persoonlijke eigendommen, persoonlijke ongevallen, ziekten, vertraging of uitvallende vluchten tijdens deze reis.

Je reist dus geheel op eigen risico, en dient hiervoor zelf een passende reisverzekering af te sluiten.

Ik wil week 1 mee!
Ik wil week 2 mee!