Maak mooie melodieën 2017-04-19T12:47:09+00:00

MAAK MOOIE MELODIEËEN

Yaaay! Onze workshop Maak Mooie Melodieën gaat in de reprise!

In samenwerking met pianist / componist Erik van der Luijt.

Je wilt improviseren, of je wilt mooi variëren op het thema. Misschien zelfs componeren. Maar je hebt weinig ideeën, je vindt steeds maar diezelfde noten, of je doet iets wat je al jaren doet…. het wordt een beetje saai. Je vraagt je af… hoe maak je nou echt mooie melodieen? Wat maakt het spannend? Wat maakt dat het ons raakt?

Luckily, we have Erik van der Luijt in da house. Erik is een meester van mooie melodieën, hij ontrafelt voor ons de geheimen van een sterke melodie, zodat jij voortaan de tools hebt om prachtige lijnen te maken en je veel safer voelt wanneer je wilt improviseren, variëren of componeren.

“Life is a lot like jazz,” zei Gershwin al; “ it’s best when you improvise.” Na deze workshop weet jij de juiste noten te raken. Ik zie je graag in Amsterdam!

“Ik hing aan Erik’s lippen. Zo boeiend en leuk en leerzaam!”

“Heerlijke workshop; boeiend en leerzaam!”

Voor wie?

Voor (jazz) singers, singer-songwriters, instrumentalisten.

Cor Bakker
Cor Bakker
“Erik van der Luijt mag je wat mij betreft scharen onder de categorie allerbeste, maar gek genoeg iets minder bekende, jazzpianisten van Nederland en omstreken. Ben direct groot fan van hem geworden toen ik hem voor het eerst hoorde spelen.

Ik vind dat Erik veel meer aandacht en waardering verdient. Niet alleen voor zijn fabelachtige pianospel maar zeker ook voor zijn zeer gedegen lesmethodes. Hands up voor Erik van der Luijt !”

Mike Boddé
Mike Boddé
”Erik van der Luijt is een duivel op de piano. Daarnaast is hij een zeer enthousiasmerende docent waar je heel veel van kunt opsteken.”

Wanneer:

zondag 23 april 2017

Tijd:

13:00 – 16:30 uur

Waar:

Haarlemmer houttuinen 263, Amsterdam

Voor deze workshop is enige kennis van akkoordsymbolen een pré maar geen vereiste!

Kosten:

89 euro

89.00 Add to cart

error: Alert: Content is protected !!