Band & solisten muziekvakantie in Albanië

Band + Zang week in

Albania

19 t/m 26 augustus 2019

Een spiksplinternieuwe band + zang week in het bijzondere Albanië, op een prachtige locatie!

Voor vocalisten & instrumentalisten van elk niveau. Alle lichte muziekstijlen.

Met Ilse Huizinga (bandcoach), Mariecke Lepeltak (soul & eigenheid) en Elly Machtel (techniek & interpretatie) als je docenten / animatie team.

Inschrijven en meer informatie: info@zingenindezon.nl (Elly Machtel)

Band & solisten muziekvakantie in Albanië

In deze week maak je snel muzikale sprongen. We werken toe naar een live optreden, voor (en met) locals.

Naast de bandlessen volg je meer leuke workshops in bijvoorbeeld songwriting, meerstemmigheid & akkoorden, microfoontechniek of improviseren. Als je wilt!

We nemen je mee naar het aan Griekenland en Macedonie grenzende Albanië. Een land met een Romaanse, Byzantijnse en Ottomaanse geschiedenis. Rijk aan bergen, bossen en rivieren. We dompelen ons onder in een mooie, andere cultuur en maken kennis met de locale traditionele muziek.

Hoe ziet ons dagprogramma eruit?

Na een traditioneel ontbijt gaan we in verschillende groepjes en op meerdere plekken aan de slag met nummers in allerlei stijlen, die in overleg met de solisten en docenten gekozen zijn.

Na de lunch ben je vrij om te genieten van het prachtige uitzicht op de vallei en het stadje, te slenteren over de oude bazaar, het museum te bezoeken of een wandeling te maken door de heuvels.

Een aantal avonden organiseren we een thema workshop op het grote terras.

Ook heb je een dagje vrij. Je kunt bijvoorbeeld een avontuurlijke wandeling maken naar een strandje, het Nationaal Park gaan bewonderen of een trip maken naar badplaats Durres.

We gaan daarnaast een dagje naar de kust om te relaxen en om een openbare repetitie te doen aan een mooi strandje. Daarna kun je heerlijk zwemmen, zonnen en bijvoorbeeld het klooster in de baai bezichtigen.

Band & solisten muziekvakantie in Albanië

Hoe groot is de groep en wat is het niveau?

Deze week is geschikt voor vocalisten en instrumentalisten die zich willen ontwikkelen. In hun eigen tempo, in hun eigen stijl en op hun eigen niveau. De groep zal bestaan uit 10 – 18 personen.

We zullen licht versterkt spelen. In allerlei lichte muziekstijlen. En streven naar een groep zangers (als solisten) plus een klein combo met toetsen, bas, drums/cajon en gitaar. Dit kan uiteraard worden uitgebreid met blazers.

Band & solisten muziekvakantie in Albanië

Van links naar rechts: Mariecke Lepeltak (soul & eigenheid), Ilse Huizinga (bandcoach) en Elly Machtel (techniek & interpretatie)

Wat kost het?

Deze week kost 750 euro, op basis van verblijf in een gedeelde kamer, met uiteraard single beds.

Dit is inclusief volpension, transfers, alle workshop en het dagtripje naar de kust.

Voor eigen rekening zijn de kosten voor je ticket (we vliegen op Tirana), drankjes en een eventuele reis-en annuleringsverzekering.

In principe boekt iedereen z’n eigen ticket – we geven je de gegevens door zodra er genoeg aanmeldingen zijn – mocht je hulp nodig hebben met het boeken van je ticket, dan helpen we je graag.

Indien nog beschikbaar, kun je een eenpersoonskamer aanvragen met een meerprijs van 225 euro.

Inschrijven & meer informatie

info@zingenindezon.nl (Elly Machtel)